U bent hier :

Nieuwsbrief Buitenstate

Buitenstate
WONINGMARKT TREKT AAN

WONINGMARKT TREKT AAN

Makelaars weten het. Kopers en verkopers merken het ook. De Nederlandse woningmarkt komt langzaam uit het dal. Dat wordt nu ook bevestigd door de 3de kwartaalcijfers van het Kadaster. Er werden 30,8% meer transacties geregistreerd dan in het tweede kwartaal van 2013 en 26% meer dan in het derde kwartaal vorig jaar.

» Lees hier meer

DE BOERDERIJ ALS BROEDPLAATS VOOR ONDERNEMERS, DE ZORGBOERDERIJ

DE BOERDERIJ ALS BROEDPLAATS VOOR ONDERNEMERS, DE ZORGBOERDERIJ

Nederlanders en ondernemerschap: het is al sinds eeuwen een prachtige combi. Het handelen en ondernemen zit ons in het bloed. En waar kan dat beter dan op een boerderij waar alle ruimte en mogelijkheden tot je beschikking staan. Dit keer richt Buitenstate de blik op de bijna 1000 zorgboerderijen in Nederland.

» Lees hier meer

DE <a href=BUITENSTATE AANKOOPMAKELAAR">

DE BUITENSTATE AANKOOPMAKELAAR

Wie van plan is een woning in het buitengebied te kopen, krijgt te maken met een super fijne woonomgeving, maar ook met specifieke wetten en plannen. Buitenstate makelaars kennen deze markt op hun duimpje en krijgen steeds vaker te maken met potentiële kopers van een vrijstaande woning die meer willen weten over wonen in het buitengebied.

» Lees hier meer

ZORG VOOR GEVEDERDE VRIENDEN

ZORG VOOR GEVEDERDE VRIENDEN

Makelaars, hypotheekverstrekkers, maar ook CBS en Kadaster geven de laatste maanden aan dat de woningmarkt aantrekt en de bodem van de prijzen is bereikt. De stijgende lijn zet door.

» Lees hier meer

Aantal Buitenstates

Zuid Zijperweg 30

Zuid Zijperweg 30
Wieringerwaard
€ vanaf 650.000,- k.k. .

Dit herenhuis heeft een inpandig bereikbaar kantoor van ca. 90 m2, een vrijstaande garage en een tuinkas, gelegen op een perceel van 3475 m2, grenzend aan landerijen! De voortuin heeft een dubbele oprit en aan de zijkant een siertuin met vijver. Aan de achterzijde is het gedeeltelijk ingericht als bos met velen bomen, wandelpaden en waterpartijen.

» Meer

Bovenberg 54-58

Bovenberg 54-58
Bergambacht
€ 3.350.000,- k.k.

Uniek. Het wordt tegenwoordig te pas en te onpas gebruikt in advertenties van Te Koop staande panden. Hofstede Bouwlust verdient dit predicaat echter als geen ander. Deze 17de eeuwse, bijzonder luxe en compleet gerestaureerde hofstede is ECHT ‘enig in zijn soort’.

» Meer

Dennendijk 7

Dennendijk 7
Warnsveld
€ 450.000,- k.k.

Plan “De Landskroon”. Uniek nieuwbouwplan in het prachtige buitengebied op korte afstand van Zutphen. Rond de bestaande woning aan de Dennendijk 7 worden na sloop van de agrarische opstallen 8 bouwkavels gecreëerd van elk circa 2000 m².

» Meer

Roessinks Drijfdijk 2

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot één van de Buitenstates, dan kunt u uiteraard telefonisch, dan wel via e-mail, contact met ons opnemen.

Onze gegevens zijn als volgt: Van Zeeburg, Luimes en Lebbink Makelaars Tel. 0575-462359 of per mail:info@demakelaarsvanbronckhorst.nl

Op zoek naar een woning, kijk ook op: www.demakelaarsvanbronckhorst.nl

Bookmark and Share