Van Zeeburg Luimes en Lebbink Makelaars

Dorpsstraat 19 Vorden

Vraagprijs € 450.000 

Omschrijving

Karakteristieke kantoorvilla op de kop van de Dorpsstraat van Vorden. Tegelijk blikvanger en entree naar het centrum. De bestemming Centrum staat diverse gebruiksmogelijkheden toe waardoor het object interessant is voor een brede doelgroep gebruikers.

De kantoorruimte is bereikbaar vanaf de ingang Stationsweg. De bovenverdieping heeft een eigen entree waardoor de bovenverdieping separaat van de benedenverdieping kan worden verhuurd.

Kantoorruimte begane grond (ca.130 m2):
Entree, hal met toilet en doorgang naar keuken, centrale ontvangstruimte en 2 kantoorruimtes en een spreekkamer, doorgang naar archief en technische ruimte;
Kantoorruimte 1e verdieping (ca. 95 m2).
Entree, trapopgang, hal met toilet en douche, open werkruimte met pantry, 2 kantoorruimtes.

Parkeren
Er zijn 3 parkeerplaatsen aanwezig nabij de centrale entree.

Brede mogelijkheden
Dankzij de bestemming 'Centrum' is deze locatie geschikt voor centrumfuncties waaronder dienstverlening, bedrijf, detailhandel, horeca en culturele en maatschappelijke voorzieningen. Wonen op de verdieping is vooralsnog niet toegestaan. Voor specifieke informatie en/of gebruiksmogelijkheden kunt u ook contact opnemen met de gemeente Bronckhorst.

Zeker centraal
Het object ligt centraal ten opzichte van de openbaar vervoervoorzieningen en de provinciale wegen naar de steden Zutphen en Doetinchem. Het trein- en busstation ligt op ca. 500m loopafstand. De snelwegen A18/A12 bij Doetinchem en de A1 liggen op ca 30 autominuten rijafstand.

Oplevering:
Het pand meet in totaal circa 225 m2 oppervlakte. Circa 130 m2 (BG) is verhuurd. De bovenverdieping met ca. 95 m2 komt medio 2021 beschikbaar.

Voor nadere informatie of voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met een van onze kantoren.
Lees de volledige omschrijving

Algemeen

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Functies
kantoorruimte
Aanvaarding
In overleg

Details

Voorzieningen
kamerindeling, pantry, systeemplafond, toilet, verwarming
Bouwperiode
vanaf 1906 t/m 1930
In aanbouw
nee

Energie

Klasse
B

Kantoorruimte

Kantoorruimte oppervlakte
225 m²
Kantoorruimte units vanaf
225
Bekijk alle kenmerken

Kaart Dorpsstraat 19 Vorden

naar Dorpsstraat 19 Vorden
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand