Van Zeeburg, Luimes & Lebbink Makelaars voor 3 jaar verbonden aan volleybalvereniging Tornax uit Ruurlo

Wij zijn trots te vermelden dat Van Zeeburg, Luimes & Lebbink Makelaars een sponsorcontract voor een periode van 3 jaar heeft getekend met volleybalvereniging Tornax uit Ruurlo. Zaterdag 13 januari 2018 kregen de meiden C2 van Tornax nieuwe shirts en trainingsjassen door directeur Bert Lebbink op het kantoor in Hengelo Gld. uitgereikt. 

De meiden van Tornax zijn erg blij met het door van Zeeburg, Lebbink en Luimes beschikbaar gestelde nieuwe tenue in de clubkleur oranje/zwart. Zij zullen dan ook het makelaarskantoor tijdens de wedstrijden in de Achterhoek met trots promoten.

Nadat het tenue was uitgereikt en de foto was genomen stond de eerste wedstrijd van 2018 op het programma. De meiden mochten om 12.00 uur in de thuishal aantreden tegen WIK MC1 uit Steenderen. Vanaf het begin werd de tegenstander flink onder druk gezet en walste Tornax Mc2 in de eerste set over de tegenstander heen 25-4! In de tweede set duurde het wat langer voordat ze afstand namen, maar uiteindelijk werd ook deze set gewonnen. De rest van de wedstrijd lieten de meiden er geen twijfel over bestaan wie vandaag de sterkste was. Regelmatig konden zij met slimme balletjes, heuse smashes en bovenhandse service mooie punten scoren! Met een klinkende 4-0 zege is er dan ook een prima begin gemaakt in deze tweede competitiehelft. Hopelijk kan het team deze goede start een mooi vervolg geven...

Op de foto:

Van links naar rechts bovenste rij: directeur Bert Lebbink, Sylvie Schutte, Fien Hans, Annelie Engelberts, Emma Veenboer en trainer/coach Irma Jansen.

Van links naar rechts onderste rij: Lynn Bultman, Lucia Sarkisian, Mirthe Bruil, Lotte Geurtsen, Isa Langermans.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bekijk de laatste nieuwsbrief van Van Zeeburg, Luimes en Lebbink Makelaars