Als koper van een woonboerderij of een woning in het buitengebied wilt u niet verrast worden met onverwachte zaken. Daarom is het slim om een aankoopmakelaar in te schakelen.

Een goede aankoop begint met gedegen onderzoek

Een aankoopmakelaar behartigt uw belangen en zorgt ervoor dat de aankoop van uw huis een doordachte keuze wordt. Een Buitenstate makelaar heeft veel ervaring en kennis van wonen het buitengebied. Dat is nodig om alle zaken in beeld te krijgen. Er gelden hier immers andere regels en wetten dan bij een reguliere woonomgeving.

Een doordachte keuze

De makelaar van Buitenstate zorgt er voor dat u de juiste informatie krijgt, kent de locaties en weet als geen ander of er werkelijk sprake is van rust en ruimte. Met specifieke kennis van zaken wordt een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de bijzonderheden van kopen in het buitengebied. En daarnaast worden alle aspecten onderzocht die bij een regulier woonhuis aan de orde komen zoals: bouwkundige staat, kadastrale gegevens, erfdienstbaarheden, etc.. Als koper van een Buitenstate weet u dan zeker dat u over de juiste informatie beschikt van de te koop staande woning. Dat ondersteunt u bij het nemen van een belangrijke beslissing.

Een aankoopmakelaar bespaart geld

Wat zijn de financiële afspraken die u met de aankoopmakelaar maakt? Vaak rekent een aankoopmakelaar een percentage over het verschil tussen de vraagprijs en de koopsom. Door de goede onderhandelingstechniek van uw aankoopmakelaar kost een dergelijke opdracht u dus eigenlijk niets. Sterker nog: het levert u zelfs geld op!