Als koper van een woning wilt u niet verrast worden met onverwachte zaken. In deze oververhitte woningmarkt is het belangrijk te weten wat de woning werkelijk waard is en welk bod u moet uitbrengen. Daarom is het slim om een aankoopmakelaar in te schakelen.

Een goede aankoop begint met gedegen onderzoek

Een aankoopmakelaar behartigt uw belangen en zorgt ervoor dat de aankoop van uw huis een doordachte keuze wordt. Koopt u een woonboerderij of een woning in het buitengebied? Dan bieden wij als Buitenstate makelaar extra voordelen. Dat is nodig om alle zaken in beeld te krijgen. Er gelden hier immers andere regels en wetten dan bij een reguliere woonomgeving.

Een doordachte keuze

De makelaar van Buitenstate zorgt er voor dat u de juiste informatie krijgt, kent de locaties en weet als geen ander of er werkelijk sprake is van rust en ruimte. Met specifieke kennis van zaken wordt een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de bijzonderheden van kopen in het buitengebied. En daarnaast worden alle aspecten onderzocht die bij een regulier woonhuis aan de orde komen zoals: bouwkundige staat, kadastrale gegevens, erfdienstbaarheden, etc.. Als koper weet u dan zeker dat u over de juiste informatie beschikt van de te koop staande woning. Dat ondersteunt u bij het nemen van een belangrijke beslissing.

Een aankoopmakelaar bespaart geld

Wat zijn de financiële afspraken die u met de aankoopmakelaar maakt? Vaak rekent een aankoopmakelaar een percentage over de koopsom of een vooraf overeengekomen vaste courtage. Wij behoeden u voor het nemen van emotionele beslissingen die vaak veel geld kosten in deze oververhitte markt