U wilt uw huis verkopen en zoekt een goede makelaar. Misschien overweegt u zelf uw huis te verkopen, door goede ervaringen van mensen uit uw omgeving. Een aantal redenen om te kiezen voor ons als makelaar:

  • als verkoopmakelaar kennen we de lokale woningmarkt
  • gegarandeerd een goed advies over de marktwaarde van je huis
  • als gecertificeerd makelaar bepalen we samen met jou de verkoopstrategie
  • als verkoopmakelaar begeleiden we het proces van A tot Z
  • van makelaars die zijn aangesloten bij de brancheorganisatie NVM ben je er zeker van dat ze goede consumentenvoorwaarden hanteren

Wanneer u uw huis wilt verkopen, dan kunt u een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Eén van onze gecertificeerde makelaars zal langskomen om de waarde van uw huis vast te stellen. Dit doet de makelaar op basis van actuele informatie over de woningmarkt in uw directe omgeving. Uiteraard wordt er ook rekening gehouden met de bijzonderheden van uw woning.

Wanneer de makelaar alles in kaart heeft gebracht, bepalen we in overleg met u de vraagprijs. De vraagprijs is een van de onderdelen van de verkoopstrategie. Uiteraard moet de vraagprijs reëel zijn, daarnaast spelen andere factoren een rol. Bijvoorbeeld met welk actuele woningaanbod ‘concurreert’ uw huis.

We zorgen voor een perfecte woningpresentatie, professionele foto’s, 2D- en 3D-plattegronden, een video en een echte 3D-beleving van je huis. Hoogtefoto’s, drone-opnames en video met persoonlijke begeleiding behoren ook tot de mogelijkheden. Dit draagt mede bij aan een hoge positie van uw huis op Funda. Op Funda bereiken we uiteraard veel potentiële kopers. Met name vanuit onze zoekersbestanden benaderen we gericht zoekers waarvan we hele concrete woonwensen kennen. Daarnaast maken we veel gebruik van digitale en sociale media, waaronder Facebook, om potentiële huizenkopers te bereiken. Voor woningen in het buitengebied maken wij, zonder extra kosten, gebruik van Buitenstate.nl, een samenwerkingsverband dat zich richt op bemiddeling bij de aan- en verkoop van woningen in het buitengebied.

Tijdens het verkoopproces behartigen we uw belangen van A tot Z. We begeleiden de bezichtigingen en we onderhandelen over de prijs en de voorwaarden. Daarnaast zorgen we voor alle juridische en administratieve zaken tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris en de nazorg. Als NVM-makelaar voldoen we hierbij aan allerlei strenge eisen die u de garantie geven dat u een makelaar hebt ingeschakeld die voldoet aan hoge kwaliteitseisen.

 

Bel gerust voor meer informatie wat wij voor u kunnen betekenen.