Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars, is een makelaarskantoor met een rijke geschiedenis. Er wordt gewerkt vanuit drie vestigingen: Hengelo (Gld), Vorden en Zelhem. Het moderne makelaarskantoor verkoopt woningen en koopt woningen aan van zowel bedrijfsmatig vastgoed in de gehele Achterhoek.

Waarom Van Zeeburg Luimes & Lebbink als makelaar in de Achterhoek?

Wij zijn een erkende NVM Makelaar

Door het NVM-lidmaatschap hebben we de mogelijkheid om het aanbod te plaatsen op de website van Funda Wonen en Funda in Business. Deelname aan Buitenstate benadrukt de kennis en ervaring van het platteland en vergroot de verkoopkansen voor woningen in het buitengebied van de Achterhoek, een prachtig stukje Nederland. Ook op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed heeft Van Zeeburg Luimes & Lebbink makelaars jarenlange ervaring.

Het kantoor bestaat uit een team van 6 personen, waarvan 3 NVM-makelaars. Samen met drie officemanagers zorgen zij voor een succesvolle verkoop van onroerend goed in de Achterhoek.

Kennis van de lokale markt in de Achterhoek

In de regio Bronckhorst kunt u, ongestoord, wonen in een afwisselend gebied van dorpen en een uitgestrekt buitengebied. Van Zeeburg Luimes en Lebbink Makelaars, ook bekend als De Makelaars van Bronckhorst, is o.a. werkzaam in de Achterhoek en kent de woningmarkt als geen ander. De portefeuille is veelzijdig: van een woning in de dorpskern tot prachtige woonobjecten en landgoederen in het buitengebied. Daarnaast begeleidt Van Zeeburg Luimes & Lebbink makelaars regelmatig opdrachtgevers in hun zoektocht naar hun toekomstige woning in de Achterhoek

Verkoopmakelaar in de Achterhoek

U wilt uw huis verkopen in de Achterhoek en zoekt een goede verkoopmakelaar. Maar wat is een goede verkoopmakelaar? Een makelaar die uw woning snel verkoopt of een makelaar die uw woning verkoopt tegen de beste verkoopvoorwaarden? Van Zeeburg Luimes & Lebbink makelaars luistert naar uw situatie en uw wensen; op basis hiervan wordt een Plan van Aanpak samengesteld en met u persoonlijk besproken.


Waarom een verkoopmakelaar inschakelen?

Misschien overweegt u zelf uw huis te verkopen, door goede ervaringen van mensen uit uw omgeving. Maar de woningmarkt is constant aan veranderingen onderhevig, onder andere op juridisch gebied. Dit vereist een gedegen verkoopstrategie door mensen die het verkopen van woningen dagelijks doen. Als verkoopmakelaar kennen wij de lokale woningmarkt in de regio Achterhoek en omgeving op straatniveau. Hierdoor kunnen wij u gegarandeerd een goed advies geven over de marktwaarde van uw huis. U krijgt full-service begeleiding in het verkoopproces, van A tot Z en dankzij het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM bent u zeker dat de consumentenvoorwaarden worden gehanteerd.

Hoe wij u helpen als verkoopmakelaar in de Achterhoek

Wanneer u uw huis wilt verkopen, dan kunt u een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Eén van de gecertificeerde NVM-makelaars komt langs voor een kennismakingsgesprek en zal de waarde van uw huis bepalen. De betreffende makelaar zal in overleg met u de vraagprijs bepalen; een van de onderdelen van de verkoopstrategie. Ook wordt bepaald wat de concurrentie is.

Een goede start van de verkoop is van groot belang. Van Zeeburg Luimes & Lebbink makelaars zorgt voor een perfecte woningpresentatie, professionele foto’s, 2D- en 3D-plattegronden, een video en een echte 3D-beleving van uw huis. Hoogtefoto’s, drone-opnamen en video met persoonlijke begeleiding behoren ook tot de mogelijkheden wat bijdraagt aan een hoge positie van uw huis op Funda. Daarnaast benadert men hun zoekersbestanden en wordt gebruik gemaakt van digitale en sociale media, waaronder Facebook. Voor woningen in het buitengebied maakt Zeeburg Luimes & Lebbink zonder extra kosten gebruik van Buitenstate.nl; een samenwerkingsverband dat zich richt op bemiddeling bij de aan- en verkoop van woningen in het buitengebied.

Wilt u meer informatie over het verkopen van uw woning in de Achterhoek en omgeving? Van Zeeburg Luimes & Lebbink makelaars is de makelaar die kwaliteit en full-service dienstverlening als uitgangspunt hanteert om uw woning succesvol te verkopen. Van stad tot dorp en van starterswoning tot landgoed in het buitengebied zorgen Van Zeeburg Luimes & Lebbink makelaars voor een mooi resultaat.

Huis, woning in de Achterhoek verkopen

Gaat u uw woning in de Achterhoek verkopen en bent u op zoek naar een makelaar met jarenlange ervaring en een groot lokaal netwerk? Zoekt u een makelaar die veel ervaring heeft met betrekking tot het verkopen van agrarisch vastgoed, de transformatie van een boerenbedrijf tot woning, bedrijfsmatig vastgoed en het verkopen van een landgoed? Maak kennis met Van Zeeburg Luimes & Lebbink makelaars; een makelaarskantoor die zorgt voor een gedegen verkoopplan en een succesvolle verkoop van uw woning in de Achterhoek.

De lokale kennis, het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM, de gebundelde kennis van Buitenstate en de jarenlange ervaring in de Achterhoek maken De Makelaars van Bronckhorst tot een makelaar die zorgt voor een succesvolle verkoop van uw woning, landgoed, bedrijfsmatig vastgoed of agrarisch vastgoed. Maak kennis met de gecertificeerde NVM-Makelaars van Van Zeeburg Luimes & Lebbink makelaars en laat u overtuigen door de kennis en jarenlange ervaring.

Aankoopmakelaar in de Achterhoek

Waarom een aankoopmakelaar? 

Als koper van een woning, appartement, woonboerderij of een woning in het buitengebied rondom de Achterhoek wilt u niet verrast worden met onverwachte zaken. 

Een goede aankoop begint met gedegen onderzoek en dat is wat Van Zeeburg Luimes & Lebbink makelaars al vele jaren doet. Een aankoopmakelaar behartigt uw belangen en zorgt ervoor dat de aankoop van uw huis een doordachte keuze wordt. Een Buitenstate makelaar heeft veel ervaring en kennis van wonen het buitengebied en dat is een van de specialismes van De makelaars van Bronckhorst. Ook voor de aankoop van een woning in de stads of dorpskern kunt u terecht bij Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars.

Schakel ons in als aankoopmakelaar

Met ons kantoor als aankoopmakelaar krijgt u de juiste informatie op het juiste moment. Is er werkelijk sprake van rust en ruimte of zijn er ontwikkelingen in de omgeving waar rekening mee moet worden gehouden? Met specifieke kennis van zaken wordt een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de bijzonderheden van kopen in het buitengebied. En daarnaast worden alle aspecten onderzocht die aan de orde komen zoals de bouwkundige staat, kadastrale gegevens en erfdienstbaarheden.

Als koper van een Buitenstate weet u dan zeker dat u over de juiste informatie beschikt van de te koop staande woning. Dat ondersteunt u bij het nemen van een belangrijke beslissing.

Wilt u meer informatie over het aankopen van een woning in de Achterhoek en omgeving? Maak kennis met de lokale kennis en de jarenlange ervaring van Van Zeeburg Luimes en Lebbink Makelaars.

Bekijk ons aanbod!

Waardebepaling woning Achterhoek

Van Zeeburg Luimes & Lebbink makelaars hebben jarenlange ervaring in de Achterhoek, en omgeving waar het prachtig wonen is. Dankzij de lokale kennis en de certificering als NVM makelaar weten onze makelaars wat de waarde van uw huis is; zowel in de stad als het dorp en in het buitengebied. Van woning tot landgoed en van appartement tot agrarisch vastgoed bent u bij De Makelaars van Bronckhorst in juiste handen.

 

Uitgebreid onderzoek voor een waardebepaling

Maak kennis met de jarenlange ervaring, het grote netwerk en de veelzijdige dienstverlening van Van Zeeburg Luimes & Lebbink makelaars. Als NVM-makelaar heeft Zeeburg Luimes & Lebbink een grote hoeveelheid data tot zijn beschikking die gebruikt wordt om een onderbouwd, waardevol advies te geven ten aanzien van de waarde van uw woning in de Achterhoek, en omgeving.


Wij helpen u verder als makelaar in de Achterhoek

Als dé makelaar in de Achterhoek, is Van Zeeburg Luimes & Lebbink de onbetwiste keuze voor al uw vastgoed behoeften. Met diepgaande kennis van de lokale markt, een uitstekend trackrecord en een toegewijd team van professionals, staan wij garant voor een ongeëvenaarde service. Of u nu op zoek bent naar uw droomhuis, uw woning wilt verkopen of uw vastgoedinvesteringen wilt optimaliseren, wij zijn er om u te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap. Onze expertise, transparantie en persoonlijke aanpak zorgen ervoor dat u met vertrouwen kunt handelen. 

Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Ontdek waarom Van Zeeburg Luimes & Lebbink dé makelaar is die uw belangen in de Achterhoek behartigt. Samen verwezenlijken we uw vastgoed dromen.