Buitenstate is een samenwerkingsverband tussen een select gezelschap NVM-makelaars, gespecialiseerd in Agararisch & Landelijk Vastgoed, en richt zich op bemiddeling bij de aan- en verkoop van huizen in het buitengebied.

De kernwoorden van een Buitenstate zijn rust en ruimte. Een Buitenstate moet aan tenminste drie van de vier volgende criteria voldoen:

  • Ligging buiten de bebouwde kom
  • Vrijstaande woning
  • Minimaal 1000 m² perceel
  • Beleving van rust en ruimte

Uw Buitenstate verkopen? Wie een vrijstaande woning in het buitengebied verkoopt, verkoopt niet zomaar een alledaagse woning. Dat weten wij, als Buitenstate Makelaar, als geen ander, een unieke woning, die voldoet aan de kenmerken van een Buitenstate, vereist een unieke dienstverlening. Een Buitenstate dienstverlening, een doordachte verkoopstrategie zet uw woning op de juiste wijze in de markt. Tijdens een vrijblijvend gesprek geven wij u hier graag meer informatie over.

Wilt u een Buitenstate aankopen? Wie van plan is een woning in het buitengebied te kopen, krijgt te maken met een heel fijne woonomgeving, maar ook met specifieke wetten en plannen. Voorkom verrassingen en informeer bij ons naar de meest actuele wet- en regelgeving om het aankooptraject voor u soepel te laten verlopen.

Bij Buitenstate zijn tientallen NVM kantoren aangesloten die zich allemaal specialiseren in landelijk wonen.

Bekijk hier alle te koop staande huizen in het buitengebied.

Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomhuis of bij de verkoop van uw landelijk gelegen woning.