Als u op zoek bent naar een betrouwbare en deskundige makelaar die u kan begeleiden bij de aan- of verkoop van een woning in de regio Hengelo, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt, kunnen wij u een professionele en persoonlijke service bieden die aansluit bij uw specifieke wensen en behoeften. In deze introductie willen we graag de voordelen en unieke kenmerken van Van Zeeburg Luimes & Lebbink als uw makelaar in Hengelo Gelderland nader toelichten, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken bij het selecteren van uw ideale vastgoedpartner.

Waarom een huis kopen in Hengelo?

Er zijn genoeg redenen om een huis te kopen in Hengelo in Gelderland. Ten eerste bevindt Hengelo zich in een prachtige omgeving met uitgestrekte natuur, groene landschappen en schilderachtige dorpen. Het is de ideale plek om te genieten van wandel- en fietsroutes, en de rust en schoonheid van het platteland te ervaren.

Daarnaast heeft Hengelo een gunstige ligging in Gelderland en goede verbindingen met nabijgelegen steden zoals Zutphen, Doetinchem en Arnhem. 

Ondanks de landelijke ligging biedt Hengelo diverse voorzieningen die het dagelijks leven gemakkelijk maken. U vindt er supermarkten, winkels en scholen in de nabijheid, waardoor u alles binnen handbereik heeft.

Wat Hengelo echt bijzonder maakt, is het gemeenschapsgevoel. De stad staat bekend om haar hechte gemeenschap en vriendelijke sfeer. Hier zult u zich snel thuis voelen en kunt u deelnemen aan diverse lokale activiteiten en evenementen.

Al met al biedt Hengelo in Gelderland een aantrekkelijke combinatie van natuurlijke schoonheid, een gunstige ligging, voorzieningen en een hechte gemeenschap. Als u op zoek bent naar een nieuwe woning, is Hengelo zeker de plek om een huis te kopen.


Bekijk ons aanbod in Hengelo


Waarom kiezen voor van Zeeburg Luimes & Lebbink

Als ervaren makelaars van Zeeburg Luimes & Lebbink hebben wij diepgaande kennis van de lokale woningmarkt, evenals van de gemeente Hengelo en de omliggende dorpen en steden. Wij staan klaar om u te assisteren bij het vinden van een geschikte woning, alsook bij het verkopen of verhuren van uw huidige woning. Hierdoor kunt u zorgeloos genieten van het aankoop- of verkoopproces van uw huis.

Dankzij ons NVM-lidmaatschap kunnen wij het aanbod plaatsen op de websites van Funda Wonen en Funda in Business. Ons kantoor bestaat uit een team van zes personen, waarvan drie NVM-makelaars. Samen met onze drie officemanagers zorgen wij voor een succesvolle verkoop van onroerend goed in Hengelo en omgeving.

Aankoopbegeleiding

Een aankoopmakelaar in Hengelo kan van onschatbare waarde zijn wanneer u een huis wilt kopen in deze prachtige stad in Gelderland. Wij kunnen u bij elke stap van het proces als aankoopmakelaar ondersteunen. Van het vinden van woningen die aan uw criteria voldoen tot het onderhandelen over de beste prijs en voorwaarden. Vaak hebben wij toegang tot woningen die nog niet op de markt zijn verschenen, en kunnen wij u helpen bij het regelen van bezichtigingen en het beoordelen van de staat van het huis.

Met ons als aankoopmakelaar krijgt u tijdig de juiste informatie. Wordt er bijvoorbeeld gewerkt aan rust en ruimte in de omgeving, of zijn er ontwikkelingen waar rekening mee moet worden gehouden?

Daarnaast kunnen wij u als aankoopmakelaar bijstaan bij de onderhandelingen over de aankoopprijs. Dankzij onze kennis van de lokale vastgoedmarkt kunnen wij u helpen om de juiste prijs te betalen voor het huis dat u wilt kopen. Dit geeft u gemoedsrust bij het nemen van zo'n belangrijke financiële beslissing.

Wilt u meer informatie over het kopen van een woning in Hengelo en omgeving? Maak snel kennis met ons!

Verkoopbegeleiding

Bent u van plan uw huis te verkopen in Hengelo en zoekt u een professionele en betrouwbare verkoopmakelaar? Van Zeeburg Luimes & Lebbink makelaars ondersteunt u bij alle aspecten van het verkoopproces van uw woning. Van het bepalen van een realistische verkoopprijs tot het regelen van bezichtigingen en het onderhandelen over de verkoopprijs. Wij luisteren naar uw situatie en wensen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare makelaar in Hengelo om uw huis te verkopen? Bij Van Zeeburg Luimes & Lebbink staan wij voor u klaar. Vraag nu een vrijblijvende waardebepaling aan voor uw woning. Onze gecertificeerde NVM-makelaar komt graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek en om de waarde van uw huis te bepalen. Samen met u bepalen we de vraagprijs, rekening houdend met de constant veranderende woningmarkt.

Als lokale experts kennen wij de woningmarkt in de regio Hengelo door en door. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u een goed advies geven over de marktwaarde van uw huis en de concurrentie op dat moment. Om uw huis optimaal te presenteren, zorgen wij voor een professionele woningpresentatie met hoogwaardige foto's, 2D- en 3D-plattegronden, een video en zelfs een echte 3D-beleving. Met behulp van hoogtefoto's, drone-opnames en persoonlijke begeleiding zorgen wij ervoor dat uw huis een hoge positie krijgt op Funda.

Stille verkoop

Als privacy of veiligheid voor u belangrijk is, bieden wij ook stille verkoop aan. Dit is ideaal voor exclusieve woningen en panden die niet voor iedereen toegankelijk hoeven te zijn. Met stille verkoop kunt u discreet verkopen en uw opties openhouden voordat uw huis officieel op de markt komt. Hierdoor hoeft u geen open huis te organiseren en zijn er minder bezichtigingen. Het aanbod van stille verkoop wordt alleen gedeeld met een selecte groep potentiële kopers.

Taxatie

Heeft u een taxatie nodig in Hengelo? Onze erkende taxateur is bekend met de lokale vastgoedmarkt en voert een objectieve en onafhankelijke beoordeling van de waarde van uw woning uit. Of het nu voor de aan- of verkoop van een woning, het aanvragen van een hypotheek of verzekeringsdoeleinden is, u kunt vertrouwen op onze expertise.

Wij zijn dé makelaar in Hengelo voor u!

Kies Van Zeeburg Luimes & Lebbink als uw makelaar in Hengelo. Met ons allround makelaarskantoor, jarenlange ervaring en uitgebreid lokaal netwerk kunnen wij u helpen met alle aspecten van de aan- en verkoop van uw huis. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in en om Hengelo. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.