Van Zeeburg Luimes & Lebbink makelaars, werkzaam als De makelaars van Bronckhorst is een makelaar met een rijke geschiedenis. Er wordt gewerkt vanuit drie vestigingen; Hengelo, Vorden en Zelhem. Het moderne makelaarskantoor houdt zich bezig met verkoop, aankoop, verhuur en taxaties van zowel woningen als bedrijfsmatig vastgoed in de regio van Bronckhorst.

Door het NVM-lidmaatschap hebben De makelaars van Brockhorst de mogelijkheid om het aanbod te plaatsen op de website van Funda Wonen, Funda Landelijk en Funda in Business. Deelname aan Buitenstate benadrukt de kennis en ervaring van het platteland en vergroot de verkoopkansen voor woningen in het buitengebied van Laag-Keppel, de regio van Bronkhorst een prachtig stukje Nederland. Ook op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed heeft Van Zeeburg Luimes & Lebbink makelaars jarenlange ervaring als De makelaars van Bronckhorst.

De makelaars van Bronckhorst bestaat uit een team van 6 personen, waarvan 3 NVM-makelaars die zich dagelijks bezighouden met de verkoop, verhuur, aankoop en taxaties van woningen en bedrijfsmatig vastgoed. Samen met drie officemanagers zorgen zij voor een succesvolle verkoop van onroerend goed in de regio Laag-Keppel

In de regio van Bronckhorst kunt u betaalbaar, ongestoord wonen in een afwisselend gebied van dorpen, steden en een uitgestrekt buitengebied. De makelaars van Bronckhorst is o.a. werkzaam in Laag-Keppel en kent de woningmarkt als geen ander. De portefeuille is veelzijdig: van een woning in de dorpskern tot prachtige woonobjecten en landgoederen in het buitengebied. Daarnaast begeleidt Van Zeeburg Luimes & Lebbink makelaars regelmatig opdrachtgevers in hun zoektocht naar hun toekomstige woning in Laag-Keppel

Verkoopmakelaar Laag-Keppel

U wilt uw huis verkopen in de regio Laag-Keppel en zoekt een goede makelaar. Maar wat is een goede makelaar? Een makelaar die uw woning snel verkoopt of een makelaar die uw woning verkoopt tegen de beste verkoopvoorwaarden? Van Zeeburg Luimes & Lebbink makelaars luistert naar uw situatie en uw wensen; op basis hiervan wordt een Plan van Aanpak samengesteld en met u persoonlijk besproken.

Misschien overweegt u zelf uw huis te verkopen, door goede ervaringen van mensen uit uw omgeving. Maar de woningmarkt is constant aan veranderingen onderhevig, onder andere op juridisch gebied. Dit vereist een gedegen verkoopstrategie door mensen die het verkopen van woningen dagelijks doen. Als verkoopmakelaar kennen wij de lokale woningmarkt in de regio Laag-Keppel en omgeving op straatniveau. Hierdoor kunnen wij u gegarandeerd een goed advies geven over de marktwaarde van uw huis. U krijgt full-service begeleiding in het verkoopproces, van A tot Z en dankzij het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM bent u zeker dat de consumentenvoorwaarden worden gehanteerd.

Wanneer u uw huis wilt verkopen, dan kunt u een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Eén van de gecertificeerde NVM-makelaars komt langs voor een kennismakingsgesprek en zal de waarde van uw huis bepalen. De betreffende makelaar zal in overleg met u de vraagprijs bepalen; een van de onderdelen van de verkoopstrategie. Ook wordt bepaald wat de concurrentie is en of er vraag is naar uw type woning.

Een goede start van de verkoop is van groot belang. Van Zeeburg Luimes & Lebbink makelaars zorgt voor een perfecte woningpresentatie, professionele foto’s, 2D- en 3D-plattegronden, een video en een echte 3D-beleving van uw huis. Hoogtefoto’s, drone-opnames en video met persoonlijke begeleiding behoren ook tot de mogelijkheden wat bijdraagt aan een hoge positie van uw huis op Funda. Daarnaast benadert men hun zoekersbestanden en wordt gebruik gemaakt van digitale en sociale media, waaronder Facebook. Voor woningen in het buitengebied maakt Zeeburg Luimes & Lebbink zonder extra kosten, gebruik van Buitenstate.nl; een samenwerkingsverband dat zich richt op bemiddeling bij de aan- en verkoop van woningen in het buitengebied.

Wilt u meer informatie over het verkopen van uw woning in Laag-Keppel en omgeving? Van Zeeburg Luimes & Lebbink makelaars is de makelaar die kwaliteit en full-service dienstverlening als uitgangspunt hanteert om uw woning in regio van Bronckhorst succesvol te verkopen. Van stad tot dorp en van starterswoning tot landgoed in het buitengebied zorgen Van Zeeburg Luimes & Lebbink makelaars voor een mooi resultaat.

Aankoopmakelaar Laag-Keppel

Als koper van een woning, appartement, woonboerderij of een woning in het buitengebied rondom Laag-Keppel wilt u niet verrast worden met onverwachte zaken. Daarom is het slim om De makelaars van Bronckhorst als aankoopmakelaar in te schakelen; hun jarenlange ervaring in de Achterhoek zorgt voor een zorgeloze verkoop.

Een goede aankoop begint met gedegen onderzoek en dat is wat Van Zeeburg Luimes & Lebbink makelaars al vele jaren doet. Een aankoopmakelaar behartigt uw belangen en zorgt ervoor dat de aankoop van uw huis een doordachte keuze wordt. Een Buitenstate makelaar heeft veel ervaring en kennis van wonen het buitengebied en dat is een van de specialismes van De makelaars van Bronckhorst. Ook voor de aankoop van een woning in de stads of dorpskern kunt u terecht bij Van Zeeburg Luimes & Lebbink makelaars.

Met De makelaars van Bronckhorst als aankoopmakelaar krijgt u de juiste informatie op het juiste moment. Is er werkelijk sprake van rust en ruimte of zijn er ontwikkelingen in de omgeving waar rekening mee moet worden gehouden? Met specifieke kennis van zaken wordt een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de bijzonderheden van kopen in het buitengebied. En daarnaast worden alle aspecten onderzocht die aan de orde komen zoals de bouwkundige staat, kadastrale gegevens en erfdienstbaarheden. Niet alleen in Laag-Keppel maar in de gehele regio zijn De makelaars van Bronckhorst een uitstekende keuze om onbezorgd uw nieuwe woning te kopen.

Als koper van een Buitenstate weet u dan zeker dat u over de juiste informatie beschikt van de te koop staande woning. Dat ondersteunt u bij het nemen van een belangrijke beslissing. De makelaars van Bronckhorst zorgen voor duidelijke communicatie en een eerlijk advies op basis waarvan u een doordacht besluit kunt nemen.

Wilt u meer informatie over het aankopen van een woning in Laag-Keppel en omgeving? Maak kennis met de lokale kennis en de jarenlange ervaring van De makelaars van Bronckhorst.

Waardebepaling woning Laag-Keppel

Van Zeeburg Luimes & Lebbink makelaars hebben jarenlange ervaring in Laag-Keppel, en omgeving waar het prachtig wonen is. Dankzij de lokale kennis en de certificering als NVM makelaar weten De makelaars van Bronckhorst wat de waarde van uw huis is; zowel in de stad als het dorp en in het buitengebied. Van woning tot landgoed en van appartement tot agrarisch vastgoed bent u bij De makelaars van Bronckhorst in juiste handen.

Maak kennis met de jarenlange ervaring, het grote netwerk en de veelzijdige dienstverlening van Van Zeeburg Luimes & Lebbink makelaars. Als NVM-makelaar heeft Zeeburg Luimes & Lebbink een grote hoeveelheid data tot zijn beschikking die gebruikt wordt om een onderbouwd, waardevol advies te geven ten aanzien van de waarde van uw woning in Laag-Keppel, en omgeving.

Huis, woning in Laag-Keppel verkopen

Gaat u uw woning in Laag-Keppel verkopen en bent u op zoek naar een makelaar met jarenlange ervaring en een groot lokaal netwerk? Zoekt u een makelaar die veel ervaring heeft met betrekking tot het verkopen van agrarisch vastgoed, de transformatie van een boerenbedrijf tot woning, bedrijfsmatig vastgoed en het verkopen van een landgoed? Maak kennis met Van Zeeburg Luimes & Lebbink makelaars; een makelaarskantoor die zorgt voor een gedegen verkoopplan en een succesvolle verkoop van uw woning in Laag-Keppel.

De lokale kennis, het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM, de gebundelde kennis van Buitenstate en de jarenlange ervaring in de Achterhoek maken De makelaars van Bronckhorst tot een makelaar die zorgt voor een succesvolle verkoop van uw woning, landgoed, bedrijfsmatig vastgoed of agrarisch vastgoed. Maak kennis met de gecertificeerde NVM-makelaars van Van Zeeburg Luimes & Lebbink makelaars en laat u overtuigen door de kennis en jarenlange ervaring.