Als makelaars uit Zelhem staan wij klaar om u te assisteren bij de aankoop of verkoop van een woning in het schitterende dorp. Wij begeleiden u gedurende het gehele proces, van het vinden van een passende woning tot aan de onderhandelingen en het opstellen van de koopovereenkomst. Daarnaast kunnen wij u ook van dienst zijn bij de waardebepaling van uw woning en het zoeken naar potentiële kopers.

Waarom een huis kopen in Zelhem? 

Zelhem wordt ook wel het groene hart van de Achterhoek genoemd. Gelegen ten noordoosten van Doetinchem, vind je het dorp in tussen fraaie en vooral afwisselende coulisselandschap. In welk jaargetijd het ook is, het is altijd is prachtig om door het Zelhemse landschap te struinen. Een plaats waar je rust kunt vinden in de natuur, maar ook actief bezig kunt zijn door te wandelen of fietsen en door mee te doen aan vele activiteiten. Naast een mooie natuur, heeft Zelhem diverse bezienswaardigheden die absoluut de moeite waard zijn om te bekijken. Of je gezellig wilt winkelen dichtbij een stad als Doetinchem of een terrasje wilt pakken dan heb je met een woning in Zelhem de ideale plek. Daarnaast zijn de huizenprijzen goedkoper in een dorp als Zelhem dan in de stad. Als u ervoor kiest om een huis te kopen in Zelhem, helpen wij u graag verder! 


Wat is onze rol als vastgoedmakelaar in Zelhem?

Wij, van Zeeburg Luimes & Lebbink, zijn ervaren vastgoedmakelaars met uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt, evenals de gemeente Bronckhorst en de omliggende dorpen en steden. We kunnen u niet alleen helpen bij het vinden van een geschikte woning, maar ook bij de verkoop of verhuur van uw huidige woning. Op die manier kunt u zorgeloos genieten van het proces van het kopen of verkopen van uw huis.

Dankzij ons NVM-lidmaatschap hebben we de mogelijkheid om ons aanbod te plaatsen op de websites van Funda Wonen en Funda in Business. Ons kantoor, Van Zeeburg Luimes & Lebbink, bestaat uit een team van zes personen, waarvan drie NVM-vastgoedmakelaars. Samen met de drie officemanagers zorgen wij voor succesvolle transacties van onroerend goed in Zelhem en de omgeving.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn als makelaar in Zelhem?

Aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar in Zelhem kan van onschatbare waarde zijn bij het kopen van een huis in deze prachtige stad in Gelderland. Als aankoopmakelaar kunnen we u helpen bij elke stap van het proces. Van het vinden van woningen die aan uw criteria voldoen tot het onderhandelen over de beste prijs en voorwaarden. We hebben vaak toegang tot woningen die nog niet op de markt zijn en kunnen u helpen bij het plannen van bezichtigingen en het beoordelen van de staat van de woning.

Met ons als aankoopmakelaar krijgt u de juiste informatie op het juiste moment. Zijn er bijvoorbeeld ontwikkelingen in de omgeving waar rekening mee gehouden moet worden? Of staat rust en ruimte voorop?

Daarnaast kunnen we u helpen bij het onderhandelen over de aankoopprijs. Dankzij onze kennis van de lokale vastgoedmarkt kunnen we u helpen om de juiste prijs te betalen voor de woning die u wilt kopen. Dit geeft gemoedsrust bij het nemen van zo'n belangrijke financiële beslissing.

Wilt u meer informatie over het kopen van een woning in Zelhem en omgeving? Maak snel kennis met ons!

Verkoopmakelaar

Wilt u uw huis verkopen in Zelhem en bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare verkoopmakelaar? Van Zeeburg Luimes & Lebbink makelaars helpt u bij alle aspecten van het verkoopproces van uw woning. Van het bepalen van een realistische verkoopprijs tot het regelen van bezichtigingen en het onderhandelen over de verkoopprijs. Wij luisteren naar uw situatie en wensen.

Wanneer u van plan bent om uw woning te verkopen, kunt u bij ons een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Een van onze gecertificeerde NVM-makelaars zal bij u langskomen voor een kennismakingsgesprek en om de waarde van uw huis te bepalen. In overleg met u zal de betreffende makelaar de vraagprijs vaststellen. Vanwege voortdurende veranderingen op de woningmarkt zijn wij goed op de hoogte van de beste verkoopstrategieën. We zijn bekend met de lokale woningmarkt in de regio Zelhem en kunnen u dus een deskundig advies geven over de marktwaarde van uw huis. Daarnaast zullen we ook rekening houden met de concurrentie op dat moment.

Wij zorgen voor een uitstekende presentatie van uw woning met professionele foto's, 2D- en 3D-plattegronden, een video en een levensechte 3D-ervaring van uw huis. We kunnen ook hoogtefoto's, drone-opnames en video's met persoonlijke begeleiding verzorgen, waardoor uw huis een hogere positie krijgt op Funda.

Stille verkoop

Als u wilt voorkomen dat uw woning of pand openbaar wordt geadverteerd vanwege privacy- of veiligheidsredenen, of als u wilt afwachten welke soorten aanbiedingen er binnenkomen voordat uw huis officieel op de markt komt, dan kunt u kiezen voor een stille verkoop.

In Zelhem wordt vertrouwelijke verkoop vaak toegepast voor exclusieve woningen en panden die niet voor iedereen toegankelijk zijn. Het kan ook handig zijn voor mensen die snel willen verkopen zonder al te veel gedoe. Op deze manier hoeft er geen open huis georganiseerd te worden en zijn er minder bezichtigingen. Het aanbod van vertrouwelijke verkoop wordt alleen bekendgemaakt aan een selecte groep potentiële kopers.

Taxatie

Bij taxatie wordt de waarde van onroerend goed vastgesteld. Er kunnen verschillende redenen zijn voor een taxatie, bijvoorbeeld bij de aan- of verkoop van een woning, bij het aanvragen van een hypotheek of voor verzekeringsdoeleinden. Een taxateur bepaalt de waarde van een woning op basis van factoren zoals de locatie, de grootte, de staat van onderhoud en de aanwezigheid van voorzieningen in de omgeving.

Als u een taxatie nodig heeft in Zelhem, bent u bij Van Zeeburg Luimes & Lebbink aan het juiste adres. Onze erkende taxateur is goed bekend met de lokale vastgoedmarkt en zal een objectieve en onafhankelijke beoordeling van de waarde van uw woning uitvoeren.

Wij helpen u graag verder als makelaar in Zelhem!

Als allround makelaarskantoor met jarenlange ervaring en een groot lokaal netwerk kunnen wij u helpen bij alle aspecten van de aan- en verkoop van uw huis. Wij beschikken over alle benodigde kennis en zijn goed op de hoogte van de veranderingen in de woningmarkt. Vanuit onze vestiging in Zelhem kunnen wij u verder helpen met al uw vastgoedzaken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden voor u!