Wij als de makelaars van Bronckhorst kunnen u helpen bij het kopen of verkopen van een woning in deze prachtige stad aan de IJssel. Wij begeleiden u bij het hele proces, van het vinden van een geschikte woning tot aan de onderhandelingen en het opstellen van de koopovereenkomst. Ook kunnen wij u helpen met de waardebepaling van uw woning en het vinden van potentiële kopers. 

Waarom een huis kopen in Zutphen?

Zutphen heeft veel te bieden voor jong en oud en het is door haar diversiteit een mooie plek om te wonen. 

De historische stad heeft een rijke geschiedenis, wat nog steeds te zien is in het mooie historische centrum. Er zijn veel oude gebouwen en monumenten te bewonderen en dat geeft de stad een unieke sfeer. In de binnenstad worden regelmatig evenementen georganiseerd en er zijn veel leuke winkels, restaurants en cafés. 

De mooie stad aan de IJssel is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het heeft een treinstation en ligt aan de A1 en de A50, waardoor u snel in andere steden bent. Daarnaast zijn er in de omgeving van Zutphen ook veel mooie natuurrijke gebieden te vinden, zoals de Veluwe, de Achterhoek of de uiterwaarden van de IJssel. Fantastisch om heerlijk te wandelen, fietsen of te genieten van de rust en natuur. 

In Zutphen is een divers aanbod aan woningen, van historische panden in de binnenstad tot moderne nieuwbouwwoningen aan de rand van de stad. Er is voor ieder wat wils. 

Wat doen wij als makelaar in Zutphen?

Wij van Zeeburg Luimes & Lebbink, zijn ervaren makelaars en hebben uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt, maar ook van de gemeente Zutphen en de omliggende dorpen en steden. We kunnen u niet alleen helpen bij het vinden van een geschikte woning, maar ook bij het verkopen of verhuren van uw huidige woning. Zo kunt u zorgeloos genieten van het aankoop- of verkoopproces van uw huis. 

Door het NVM-lidmaatschap hebben we de mogelijkheid om het aanbod te plaatsen op de website van Funda wonen en Funda in Business. Het kantoor van Van Zeeburg Luimes & Lemmink bestaat uit een team van zes personen, waarvan drie NVM-makelaars. Samen met de drie officemanagers zorgen wij voor een succesvolle verkoop van onroerend goed in Zutphen en omgeving. 

Aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar in Zutphen kan van onschatbare waarde zijn bij het kopen van een huis in deze prachtige stad in Gelderland. Wij kunnen u als aankoopmakelaar helpen bij elke stap van het proces. Van het vinden van huizen die aan uw criteria voldoen tot het onderhandelen over de beste prijs en voorwaarden. We hebben vaak toegang tot huizen die nog niet op de markt zijn gekomen en kunnen u helpen bij het organiseren van bezichtigingen en het beoordelen van de staat van het huis. 

Met ons als aankoopmakelaar krijgt u de juiste informatie op het juiste moment. Is er sprake van rust en ruimte of zijn er ontwikkelingen in de omgeving waar rekening mee gehouden moet worden? 

Ook kunnen wij u als aankoopmakelaar helpen bij het onderhandelen over de aankoopprijs. Door onze kennis van de lokale vastgoedmarkt kunnen we u helpen de juiste prijs te betalen voor het huis dat u wilt kopen. Dit geeft gemoedsrust bij het nemen van zo’n grote financiële beslissing. 

Wilt u meer informatie over het aankopen van een woning in Zutphen en omgeving? Maak snel kennis met ons! 

Verkoopmakelaar

Wilt u uw huis verkopen in Zutphen en bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare verkoopmakelaar? Van Zeeburg Luimes & Lebbink makelaars helpt u bij alle aspecten van het verkoopproces van uw woning. Van het bepalen van een realistische verkoopprijs tot het regelen van bezichtigingen en het onderhandelen over de verkoopprijs. Wij luisteren naar uw situatie en wensen. 

Wanneer u uw huis wilt verkopen, dan kunt u een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Eén van onze gecertificeerde NVM-makelaars komt langs voor een kennismakingssgesprek en zal de waarde van uw huis bepalen. De betreffende makelaar zal in overleg met u de vraagprijs bepalen. Door constante veranderingen op de woningmarkt, weten wij wat de beste verkoopstrategie is. Wij kennen de lokale woningmarkt in de regio Zutphen en kunnen u daarom een goed advies geven over de marktwaarde van uw huis. Ook wordt bepaald wat de concurrentie op dat moment is. 

Wij zorgen voor een perfecte woningpresentatie met professionele foto’s, 2D- en 3D-plattegronden, een video en een echte 3D-beleving van uw huis. Hoogtefoto’s, drone opnames en video met persoonlijke begeleiding behoren ook tot de mogelijkheden, wat bijdraagt aan een hogere positie van uw huis op Funda. 

Stille verkoop

Wilt u niet dat uw woning of pand openbaar wordt geadverteerd vanwege privacy- of veiligheidsredenen? Of wilt u uw opties openhouden om te zien welke soorten aanbiedingen er binnenkomen voordat uw huis officieel op de markt komt? Dan kunt u kiezen voor stille verkoop. 

In Zutphen wordt stille verkoop vaak gebruikt voor exclusieve woningen en panden die niet voor iedereen toegankelijk zijn. Het kan ook handig zijn voor mensen die snel willen verkopen zonder al te veel gedoe. Zo hoeft er geen open huis georganiseerd te worden en zijn er minder bezichtigingen. Het aanbod van stille verkoop wordt alleen bekend gemaakt aan een selecte groep potentiële kopers. 

Taxatie

Bij taxatie wordt de waarde van onroerend goed bepaald. Een taxatie kan om verschillende redenen worden uitgevoerd, bijvoorbeeld voor de aan- of verkoop van een woning, bij het aanvragen van een hypotheek of voor verzekeringsdoeleinden. Een taxateur bepaalt de waarde van een woning op basis van de ligging, de grootte, de staat van onderhoud en de aanwezigheid van voorzieningen in de omgeving. 

Voor taxatie in Zutphen bent u bij Van Zeeburg Luimes & Lebbink aan het goede adres. Onze erkende taxateur is bekend met de lokale vastgoedmarkt en voert objectief een onafhankelijke beoordeling van de waarde van uw woning uit.
 

Waarom Van Zeeburg Luimes & Lebbink als makelaar in Zutphen?

Door ons allround makelaarskantoor met jarenlange ervaring en een groot lokaal netwerk kunnen wij u helpen met alle aspecten van de aan- en verkoop van uw huis. Wij hebben alle kennis in huis en weten wat er speelt in en om Zutphen. Wilt u graag meer informatie of een afspraak met ons maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!