Van Zeeburg, Luimes & Lebbink Makelaars wint Buitenstate Award 2012

Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars heeft dit jaar de landelijke Buitenstate Award 2012 in de wacht gesleept. Deze prijs wordt uitgereikt aan de meest actieve en innovatieve deelnemer die makelaarslabel Buitenstate het best weet te promoten en te benutten.

Buitenstate is een samenwerkingsverband van NVM makelaars die gespecialiseerd zijn in bemiddeling van onroerend goed in het buitengebied. Van Zeeburg, Luimes en Lebbink Makelaars werd door directeur Arthur Matien gekenmerkt als “een kantoor dat vol enthousiasme en met veel creativiteit de online focus van Buitenstate goed weet te benadrukken”.

Innovatieve marketing en nieuwe media

Zo is het nieuw te openen kantoor in Vorden helemaal in een Buitenstate jasje gehesen en loopt het kantoor voorop met de uitstraling van het label op de eigen website. Ook de positieve en actieve inbreng en het meedenken bij de nieuwe ontwikkelingen van de formule worden geroemd.

Expertise in het buitengebied

Bij de aan- of verkoop van een woning in het buitengebied spelen veel factoren mee, de bemiddeling gaat hier verder dan bij een ‘doorsnee’ woning. De Buitenstate makelaar is het aanspreekpunt voor vragen bij wijzigingen in wet- en regelgeving, het benutten van subsidies als een ruimte voor ruimte regeling en inzicht in toekomstige bestemmingsplannen. Al dit soort zaken is van belang bij het behoud van rust en ruimte in het buitengebied en worden door deze gespecialiseerde makelaars onder de loep gelegd. De agrarische achtergrond van de kantoren en jarenlange ervaring in het buitengebied zijn van belang bij de toetreding van de makelaars.