Van Zeeburg Luimes en Lebbink Makelaars

Burgemeester Galleestr 36 Vorden

Vraagprijs € 700.000 k.k.

Omschrijving

Wonen met de functie aanduiding detailhandel. Een bijzondere bestemming die we maar zelden tegenkomen. Een winkel aan huis is hier wellicht de beste omschrijving. Een bestemming die het begrip van een aan huis gebonden beroep of bedrijf overstijgt.
Loop jij steeds tegen de beperkingen van een zakelijke bestemming aan? Dan kan deze vrijstaande woning aan de Burgemeester Galleestraat 36 in Vorden wel eens letterlijk de deuren openen naar jouw toekomst!

Bestemming
Het perceel/pand ligt in het bestemmingsplan 'stedelijk gebied Bronckhorst' en heeft daarin de bestemming 'Wonen' met de functieaanduiding detailhandel.
De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. woondoeleinden;
b. aan huis verbonden activiteit;
c. sociaal-culturele voorzieningen;
d. molen;
e. kantoor;
f. detailhandel;
g. recreatiewoning;
h. dierenverblijf;
i. beheer, behoud en het herstel van een waterrad;
j. opslag;
k. nutsvoorzieningen;
l. groenvoorzieningen;

Als de bestemming wonen is, zonder functieaanduiding detailhandel, dan is detailhandel enkel toegelaten in de vorm van internetverkoop en een beperkte verkoop als ondergeschikte activiteit in verband met de aan huis verbonden activiteit.

Door de functieaanduiding detailhandel is ook detailhandel toegestaan conform de hieronder gegeven definitie.

Het bedrijfsmatig te koop aanbieden, waaronder begrepen de uitstalling ten verkoop, het verkopen en/of leveren van goederen aan personen die deze goederen kopen voor gebruik, verbruik of aanwending anders dan in de uitoefening van een beroeps- of bedrijfsactiviteit en waarbij een showroom en/of verkoopruimte ter plaatse aanwezig is; horeca-activiteiten zijn hieronder niet begrepen.

Het is echter ook mogelijk om het pand alleen voor woondoeleinden te gebruiken.

Wil je meer weten of deze bestemming bij jou activiteiten past? Raadpleeg dan de bestemmingsplaninfo of neem voor inlichtingen contact op met de verkopend makelaar.

Ruimte om te wonen én te ondernemen
Een modern huishouden vraagt om ruimte voor wonen en werken. Met 190 m² vloeroppervlak op de begane grond en 120 m² op de verdieping kunnen hier beide functies goed naast elkaar worden gebruikt. Er zijn digitale plattegronden beschikbaar om een indruk te geven van de huidige ruimteverdeling. De vloeroppervlakte van de begane grond laat uitgebreide mogelijkheden toe om de beschikbare ruimte aan te passen aan de ruimtebehoefte voor jouw onderneming.

Het perceel
De perceeloppervlakte bedraagt in totaal 834 m². Naast een grote achtertuin van ca. 450 m² is er naast de woning ruimte voor parkeren. Ook aan de voorzijde van het pand is openbare parkeergelegenheid aanwezig.

Rondom de woning
De woning ligt aan de Burgemeester Galleestraat in Vorden, een aanlooproute tussen het treinstation en het centrum van Vorden. In het centrum vind je een diversiteit aan winkels en gezellige restaurants. Vorden heeft een gezellig dorps karakter en heeft bovendien een prachtig buitengebied met uitgestrekte landerijen en bossen. Hier kun je eindeloos wandelen, fietsen en recreëren. Het dorp is centraal gelegen ten opzichte van de steden Zutphen, Arnhem en Deventer.

Ben jij op zoek naar een woning met mogelijkheden om te ondernemen maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.

Bouwjaar : 1928
Gebruiksoppervlakte wonen
Wonen : 311 m²
Overig inpandige ruimte : 23 m²
Perceeloppervlakte : 834 m²

Dit object wordt aangeboden met een bouwtechnische keuring.
Lees de volledige omschrijving

Algemeen

Hoofdbestemming
winkelruimte
Functies
winkelruimte
Aanvaarding
In overleg

Details

Perceel
834 m²
Ligging
winkelgebied stadscentrum
Bereikbaarheid
bushalte op minder dan 500 m, NS station op minder dan 500 m, restaurant op 500 m tot 1000 m, snelwegafrit op 5000 m of meer, winkels op 500 m tot 1000 m
Waardering binnen
redelijk tot goed
Waardering buiten
redelijk tot goed
Bouwjaar
1928
In aanbouw
nee

Energie

Klasse
D

Winkelruimte

Winkelruimte oppervlakte
311 m²
Winkelruimte verkoop vloeroppervlakte
190 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart Burgemeester Galleestr 36 Vorden

naar Burgemeester Galleestr 36 Vorden
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand